Deprecated: htmlspecialchars(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/clubfran/public_html/modules/mod_search/mod_search.php on line 44

Cees, Theo, Ruud, Henk Ben, Hans...
Inmiddels heeft Christ het middagprogramma benut om aan een volle zaal met zestien belangstellenden en een stel bestuursleden van de CFM zijn belevenissen te vertellen. Cees, Theo, Ruud, Henk Ben, Hans, Henrie, Wim, Hilbert, Hein, Geert Antoon, Marcel, Arie, Erik (vV) en Mari weten nu hoe het is om in een overdaad aan onderdelen je weg te vinden.

Hoofd- en chemisch spreekstalmeester

Hoofdspreekstalmeester was Ton, Chemisch spreekstalmeester, zoals Rien het noemt, was Wim. Zijn verhaal over het nikkelen staat in Peu 71 uitgeschreven. Het zou me niet verbazen als Wim naar aanleiding van deze dag het artikel zal redigeren met de inbreng van de kennis die inmiddels weer is vergaard. De dag was zeer geslaagd. Verheugend is het aantal nieuwe leden. Ik tel precies 50% nieuwe leden (24 maanden of korter lid). Dat is een goeie zaak. Dit is ook het kerndoel van de CFM. De club wil leden met elkaar in contact brengen. De kennis die je hebt delen met mensen die er (nog) niet zoveel vanaf weten. Eigenlijk moet je “een heel beetje” sociaal zijn, gevoel voor mensen hebben om “zo dom” te zijn om de dingen die je weet met anderen te willen delen.
Toch is dit wel het wezen van elke club. Bij de CFM staat deze doelstelling in ieder geval hoog aangeschreven. Gezien het zeer constante ledenaantal voldoen we nog steeds aan die behoefte.
Als je kennis haalt, dan is het ook leuk als je kennis brengt. Dat mag natuurlijk op het gebied van motorkennis. Maar dat kan ook zijn op organisatorisch gebied (meehelpen bij een activiteit), assisteren bij het verzamelen van documentatie, begeleiden bij een beurs, de kascontrole doen. Het zijn maar voorbeelden.

 

 

Mijn CFM

Dit gedeelte van de site bevat informatie voor betalende leden.

Onthoud mij

Inloggegevens vergeten? Klik op "Inloggen" om uw inlognaam of wachtwoord te weten te komen. De inlognaam is uw lidnummer: bijvoorbeeld (dus met streepje) 201401-01