De techniek-wegwijzer is in voorbereiding

In dit gedeelte van de site worden beschikbare technische informatie per merk vermeld maar ook over algemene onderwerpen. Hoewel sommige informatie vanuit één merk is geschreven, kan het uiteraard ook herkenbaar zijn bij andere merken. Immers ook vroeger werden er regelmatig gelijksoortige oplossingen gemaakt.

De informatie wordt deels gepubliceerd voor alle bezoekers van deze site maar er zullen ook documenten opgenomen worden die alleen voor leden toegankelijk is.

Enkele  artikelen zijn voor iedereen toegankelijk. Overige artikelen zijn alleen zichtbaar voor leden. Eens te meer een goede reden om lid te worden!

De site is nog volop "under construction" en we hebben nog wel enige tijd nodig om alles te plaatsen. We rekenen op je geduld en hopen je hier nog vaak terug te zien.

De webredactie van de CFM

verkeersbord  werk in uitvoering

Subcategorieën

Niet merk gebonden documenten en artikelen.

Ondermeer een artikel over benzine, restaureren of zoveel mogelijk in oude staat (dans son jus) laten, elctriciteit etc.

Diverse documentatie mbt AMC

Diverse documentatie mbt Blackburne

Diverse documentatie mbt Monet-Goyon

Diverse documentatie mbt Motobecane

Diverse documentatie mbt Peugeot

Diverse documentatie mbt Raymo

Diverse documentatie mbt René-Gillet

Diverse documentatie mbt Terrot

 Diverse documentatie mbt Ultima

Diverse documentatie mbt Villiers

Mijn CFM

Dit gedeelte van de site bevat informatie voor betalende leden.

Inloggegevens vergeten? Klik op "Inloggen" om uw inlognaam of wachtwoord te weten te komen. De inlognaam is uw lidnummer: bijvoorbeeld 201401-01