De techniek-wegwijzer is in voorbereiding

In dit gedeelte van de site worden beschikbare technische informatie per merk vermeld maar ook over algemene onderwerpen. Hoewel sommige informatie vanuit één merk is geschreven, kan het uiteraard ook herkenbaar zijn bij andere merken. Immers ook vroeger werden er regelmatig gelijksoortige oplossingen gemaakt.

De informatie wordt deels gepubliceerd voor alle bezoekers van deze site maar er zullen ook documenten opgenomen worden die alleen voor leden toegankelijk is.

Enkele  artikelen zijn voor iedereen toegankelijk. Overige artikelen zijn alleen zichtbaar voor leden. Eens te meer een goede reden om lid te worden!

De site is nog volop "under construction" en we hebben nog wel enige tijd nodig om alles te plaatsen. We rekenen op je geduld en hopen je hier nog vaak terug te zien.

De webredactie van de CFM

verkeersbord  werk in uitvoering

Subcategorieën

Niet merk gebonden documenten en artikelen.

Ondermeer een artikel over benzine, bougies, electriciteit, restaureren of zoveel mogelijk in oude staat laten (dans son jus) etc.

Diverse documentatie mbt AMC. Voor leden zijn veelal meerdere documenten beschikbaar. Voor niet leden zijn een beperkt aantal documenten in te zien.

Documentatie mbt Alcyon. Voor leden zijn veelal meerdere documenten beschikbaar (voorzover beschikbaar). Voor niet leden zijn een beperkt aantal documenten in te zien.

Documentatie mbt Aubier & Dune. Voor leden zijn veelal meerdere documenten beschikbaar (voorzover beschikbaar). Voor niet leden zijn een beperkt aantal documenten in te zien.

Diverse documentatie mbt Blackburne. Voor leden zijn veelal meerdere documenten beschikbaar. Voor niet leden zijn een beperkt aantal documenten in te zien.

Diverse documentatie mbt Dollar. Voor leden zijn veelal meerdere documenten beschikbaar. Voor niet leden zijn een beperkt aantal documenten in te zien.

Diverse documentatie mbt Magnat Debon. Voor leden zijn veelal meerdere documenten beschikbaar. Voor niet leden zijn een beperkt aantal documenten in te zien.

Diverse documentatie mbt Monet-Goyon. Voor leden zijn veelal meerdere documenten beschikbaar. Voor niet leden zijn een beperkt aantal documenten in te zien.

Diverse documentatie mbt Motobecane. Voor leden zijn veelal meerdere documenten beschikbaar. Voor niet leden zijn een beperkt aantal documenten in te zien.

Diverse documentatie mbt Peugeot. Voor leden zijn veelal meerdere documenten beschikbaar. Voor niet leden zijn een beperkt aantal documenten in te zien.

Diverse documentatie mbt Raymo. Voor leden zijn veelal meerdere documenten beschikbaar. Voor niet leden zijn een beperkt aantal documenten in te zien.

Diverse documentatie mbt René-Gillet. Voor leden zijn veelal meerdere documenten beschikbaar. Voor niet leden zijn een beperkt aantal documenten in te zien.

Diverse documentatie mbt Soyer. Voor leden zijn veelal meerdere documenten beschikbaar. Voor niet leden zijn een beperkt aantal documenten in te zien.

Diverse documentatie mbt Terrot. Voor leden zijn veelal meerdere documenten beschikbaar. Voor niet leden zijn een beperkt aantal documenten in te zien.

 Diverse documentatie mbt Ultima. Voor leden zijn veelal meerdere documenten beschikbaar. Voor niet leden zijn een beperkt aantal documenten in te zien.

Diverse documentatie mbt Villiers. Voor leden zijn veelal meerdere documenten beschikbaar. Voor niet leden zijn een beperkt aantal documenten in te zien.

Aandacht voor...

Mijn CFM

Dit gedeelte van de site bevat informatie voor betalende leden.

Inloggegevens vergeten? Klik op "Inloggen" om uw inlognaam of wachtwoord te weten te komen. De inlognaam is uw lidnummer: bijvoorbeeld 201401-01