Deprecated: htmlspecialchars(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/clubfran/public_html/modules/mod_search/mod_search.php on line 44

Opzeggen van het lidmaatschap

De Club Franse Motoren kent geen opzegtermijn. Je lidmaatschap wordt automatisch beëindigd als je niet meer betaalt. Dat is een service naar jou. Maar het is ook het vertrouwen naar onze leden dat we jaarlijks weer worden gesteund. We houden het op deze manier zo simpel mogelijk.

We stellen het bijzonder op prijs als je ons aan het einde van het kalenderjaar een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. stuurt als je wilt stoppen met je lidmaatschap. Het scheelt ons het verzenden van e-mails en en uiteindelijk een telefoontje. Op blz. 31 van ons clubblad "Un Peu de Tout" vind je het e-mailadres, telefoonnummer en postadres van de ledenadministratie. Om privacyredenen zijn we spaarzaam met het publiceren van conctactgegevens op de website. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook, misschien nog wel het makkelijkst.

Indien je erover nadenkt om je lidmaatschap op te zeggen nog de volgende overweging...

De Club Franse Motoren werkt kostenefficiënt. Ze onderhoudt geen dure bestuurders. Ze heeft geen materiaal te onderhouden. Er is geen huur van een clubgebouw. Kilometervergoedingen worden niet uitgekeerd. Veel geld gaat naar het clubblad "Un Peu de Tout", de verzendkosten, het documentatiecentrum en de organisatie van enkele evenementen en bijeenkomsten. Ook het onderhoud van deze website wordt van de contributie betaald. Jouw lidmaatschap stelt ons in staat om de communicatie tussen belangstellenden in stand te houden. Het kan best zijn dat je daar zelf niet direct van profiteert maar ons daar wel in wilt blijven steunen.

Mogen we op je blijven rekenen?

Mijn CFM

Dit gedeelte van de site bevat informatie voor betalende leden.

Onthoud mij

Inloggegevens vergeten? Klik op "Inloggen" om uw inlognaam of wachtwoord te weten te komen. De inlognaam is uw lidnummer: bijvoorbeeld (dus met streepje) 201401-01