Opzeggen bij de CFM

Opzeggen van het lidmaatschap

De Club Franse Motoren kent geen opzegtermijn. Uw lidmaatschap wordt automatisch beëindigd als u niet meer betaalt. Dat is een service naar u, maar het is ook het vertrouwen naar u dat u ons jaarlijks steunt. We willen het zo simpel mogelijk voor u houden.

We stellen het bijzonder op prijs als u ons een bericht stuurt als u wilt stoppen met uw lidmaatschap. Het scheelt ons het verzenden van een herinneringsbriefje. Op blz. 2van ons clubblad "Un Peu de Tout" vindt u het e-mailadres, telefoonnummer en postadres van de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om privacyredenen zijn we spaarzaam met het publiceren van conctactgegevens op de website.

Indien u erover nadenkt om uw lidmaatschap op te zeggen nog de volgende overweging...

De Club Franse Motoren werkt kostenefficiënt. Ze onderhoudt geen dure bestuurders. Ze heeft geen materiaal te onderhouden. Er is geen huur van een clubgebouw. Kilometervergoedingen worden niet uitgekeerd. Veel geld gaat naar het clubblad "Un Peu de Tout", de verzendkosten, het documentatiecentrum en de organisatie van enkele evenementen en bijeenkomsten. Ook het onderhoud van deze website wordt van de contributie betaald. Uw lidmaatschap stelt ons in staat om de communicatie tussen belangstellenden in stand te houden. Het kan best zijn dat u daar zelf niet van profiteert maar ons daar wel in wilt steunen zonder dat u daarvan direct profiteert.

Mogen we op u blijven rekenen?

Aandacht voor...

Mijn CFM

Dit gedeelte van de site bevat informatie voor betalende leden.

Inloggegevens vergeten? Klik op "Inloggen" om uw inlognaam of wachtwoord te weten te komen. De inlognaam is uw lidnummer: bijvoorbeeld 201401-01