Deprecated: htmlspecialchars(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/clubfran/public_html/modules/mod_search/mod_search.php on line 44

Technische informatie ruimschoots beschikbaar

De club Franse Motoren heeft de grootste hoeveelheid eenvoudig toegankelijke documenten op het gebied van Franse motorfietsen in Nederland. Het documentatie centrum(DC) van de CFM heeft het grootste analoge archief in Nederland op het gebied van klassieke Franse motoren. 
Liefhebbers die beginnen met de restauratie van hun eerste project hebben vaak een wat te hoge verwachting van de informatie die uit die tijd beschikbaar is. Er werd slecht gedocumenteerd in Frankrijk als het gaat om technische details. Vaak is dan een combinatie van plaatjes en tekst noodzakelijk om bijvoorbeeld tot het juiste type, jaartal en kleur te komen. Wat betreft technische informatie over toleranties e.d. is vaak bar weinig te vinden. Clubleden met ervaring (binnen de club) kunnen met deze informatie van grote waarde zijn.

Het documentatiecentrum is als apart onderdeel in het menu van de site opgenomen.De verschillende aanwezige boeken, artikelen van diverse bladen e.d. zijn hier voor leden te raadplegen en op  locatie in te zien.

Mijn CFM

Dit gedeelte van de site bevat informatie voor betalende leden.

Onthoud mij

Inloggegevens vergeten? Klik op "Inloggen" om uw inlognaam of wachtwoord te weten te komen. De inlognaam is uw lidnummer: bijvoorbeeld (dus met streepje) 201401-01