Deprecated: htmlspecialchars(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/clubfran/public_html/modules/mod_search/mod_search.php on line 44

CFM is weer aanwezig op het 20e NVT in Woerden

De Club Franse Motoren was weer aanwezig met een stand. En de weergoden waren deze 20e editie goed gezind, want de zomer viel in 2011 op 24 september. Met een temperatuur van boven de 20 graden was het goed toeven. En dat dachten zeer vele “motards”, want tot ver buiten het exercitieterrein stonden de straten vol met motoren. Zo druk was het nog nooit.

Eerste Prijs

Na het opbouwen van de clubstand werden we verblijd met het verzoek van een van onze Belgische clubleden, de familie Belder, om een zojuist gerestaureerde DRESCH 500 uit 1930 weg te mogen zetten op de stand. Pas de probleme, zo’n machine, een 2-cylinder lijnmotor, is een echte blikvanger. En dat bleek ook de jury te zijn opgevallen, want eind van de dag werd deze motor gekozen als de mooiste van de dag. De familie Belder kon huiswaard keren met een mooie beker en leuke prijs.

Terrot, Magnat-Debon, Motobécane

Op de clubstand stonden ook enige Terrots, een Magnat-Debon, een Peugeot en een Motobécane MB2. Deze waren afkomstig van diverse clubleden die rijdend met hun oldtimers  het treffen bezochten. Op deze wijze was de franse uitstraling van onze club goed herkenbaar. Ondanks de drukte was er voldoende tijd om vragen van de bezoekers te beantwoorden. Clubleden kwamen makkelijk met elkaar in contact. Er kon weer volop technische kennis uitgewisseld worden.
We kunnen terugzien op een prima dag. Nou maar hopen dat het in 2012 wederom fantastisch weer zal zijn.
Tot volgend jaar  in Woerden.
Christ en Riet (organisatoren namens de CFM)

 

Mijn CFM

Dit gedeelte van de site bevat informatie voor betalende leden.

Onthoud mij

Inloggegevens vergeten? Klik op "Inloggen" om uw inlognaam of wachtwoord te weten te komen. De inlognaam is uw lidnummer: bijvoorbeeld (dus met streepje) 201401-01