Deprecated: htmlspecialchars(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/clubfran/public_html/modules/mod_search/mod_search.php on line 44

Deze keer waren we te gast in Kaatsheuvel waar Mart en Jan een grandioos weekend hadden georganiseerd. Er werd overnacht op een zeer gastvrije minicamping, "De Bernehoeve".

Zaterdag

Op zaterdag gingen een twintigtal Motards op pad om uiteindelijk via vele kleine dorpjes en gehuchten bij "La Vieille France" uit komen voor een koffiestop. De meeste keerden onverrichter zake terug omdat men zonder zakgeld opstap was gegaan, maar dat zal de meeste niet meer overkomen en zullen spoedig terug keren naar Biest-Houtakker. Een aanrader!! Na 130 afgelegde kilometers kwam het overgrote deel weer op de motor terug op de uitvalbasis.
We mochten aan het eind van de rit twee uitvallers noteren, beide met elektrieke problemen.

Zondag

De zondag begonnen een veertigtal motorrijders, waaronder een twintigtal fanatieke Belgische motorrijders, de 80 kilometer lange tocht naar Andel om vervolgens via een bezoek aan Dongen-Vaart terug te rijden naar Kaatsheuvel.
In Dongen-Vaart werd een koffiestop gehouden bij de "Oldtimer Vrienden Club" die hun jaarlijkse evenement hielden, dus in de eerste weekend van september.

Minicamping "De Bernehoeve"

La Vieille France: Vieillefrance

Oldtimer vriendenclub "Dongen-Vaart"

Mijn CFM

Dit gedeelte van de site bevat informatie voor betalende leden.

Onthoud mij

Inloggegevens vergeten? Klik op "Inloggen" om uw inlognaam of wachtwoord te weten te komen. De inlognaam is uw lidnummer: bijvoorbeeld (dus met streepje) 201401-01